7 make-up ergernissen die make-updragers herkennen

ladygagaMake-up, hartstikke leuk als het er goed op zit, maar soms heb je van die dagen dat je je bont en blauw ergert. Hierbij 7 make-up ergernissen die de meeste make-up dragers wel zullen herkennen.

1. Net wanneer je je nagels perfect gelakt hebt, moet je naar de wc. Help, hoe krijg ik mijn nu broek open!

2. Je mascara zit perfect, nog vers kijk je naar het resultaat als je neus begint te kriebelen. Hatsjoe! Zeg maar dag mooie wimpers, hallo pandaoogjes.

3. ’s Ochtends zit je foundation perfect, maar wanneer je later in de spiegel kijkt, lijkt hij ineens veel donkerder. Je foundation is gaan oxideren (hij is donkerder geworden in reactie met de zuurstof in de lucht), waardoor hij niet meer matcht. En je dacht nog wel de goede tint te hebben. Voor tips over hoe je de juiste foundation vindt, kun je mijn eerdere artikel lezen.

4. Prachtig die glossy lippen, maar één zuchtje wind en je haar plakt er in vast. Heel charmant zo’n mond vol haar.

5. Maar wat dacht je van donkere lippenstift. Eén vette maaltijd en je loopt met slechts een donkere rand om je mond. Aii, net die foute 90’s trend van vroeger.

6. Net wanneer je je haren perfect in de krul hebt gekregen, begint het keihard te regenen. Zeg maar dag tegen je krullen. Heerlijk dat Hollandse weer, maar niet heus.

7. Eyeliner kan je ogen laten stralen, maar die wings gelijk krijgen is toch een klus! Is de één te dik, dan moet je de andere bijwerken waardoor die weer te dik wordt. Toch maar de eerste wing nog dikker maken. Voor je het weet loop je erbij als Miss Winehouse. Zucht…

Herken je je hierin en wil je leren hoe je deze ergernissen kunt voorkomen? Ik leer het je graag. In bijvoorbeeld een priveles of in een workshop gezellig met je vriendinnen. Of stuur me een mailtje met je vraag. Ik beantwoord hem graag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s